Tinktūru vēsture ir saistīta ar medicīnu – senatnē no garšaugiem, augļiem un saknēm gatavoja balzamus, dziedinošus uzlējumus. Vēlāk par neatņemamu mielastu sastāvdaļu kļuva ābolu tinktūra.
Ābolu uzlējums būs lieliski piemērots saaukstēšanās gadījumā. Dzeriet pa 1 ēdamkarotei katru vakaru, pa virsu izdzerot siltu tēju. Ar ābolu uzlējumu var labi ierīvēt arī sāpošās locītavas vai muguru klepus gadījumā. Bet, visādi citādi, uzlējumu var droši baudīt arī ikdienā, jo tas aizstās vislabāko brendiju!
Sastāvdaļas:
Āboli – 2 kilogrami
Ūdens – 1 litrs
Degvīns – 2 litri
Cukurs – ½ kg
Lai uzzinātu, kā pagatavot brīnišķīgo ābolu uzlējumu, ejiet uz nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Mana māsa, astroloģe atklāja, ka gudriem cilvēkiem dzimšanas datuma gadā vienmēr ir šis ciparsby Sandra Vīgante
- Kāpēc uz tējas maisiņa vienmēr ir birka: atklāju atbildi tikai pēc 30 gadiemby Rinalds Zembergs
- No 1. oktobra šajā valstī vadītāji par šādu lukturu lietošanu sāks zaudēt vadītāja tiesības: tos lieto katrs otraisby Sandra Vīgante